Om mig

Raija Gustafsson – konst för dig i norrtälje eller uppsala med omnejder

Välkommen till mig! Raija Gustafsson heter jag och jag jobbar som konstnär. Konsten är något som alltid har legat varmt om hjärtat, det är dock först under de senaste 8-9 åren som målningen har tagit större plats i mitt liv.

Ursprungligen kommer jag från östra Finland, men jag har bott i Sverige i närmare 40 år. Idag bor jag norr om Norrtälje på en gård tillsammans med min man. Jag är numera pensionär på heltid sedan två år tillbaka. Tidigare har jag jobbar som bland annat röntgensköterska. Varje år hämtar jag ny kraft och energi genom att åka tillbaka till mitt hemland, Finland. 

Jag ställde ut på Kvarnhagen i Bergshamra 2016 med 70 stycken mindre tavlor. Dessutom har jga ställt ut några gånger på julsalonger och konstrundan m.m.

Som konstnär vill jag alltid utvecklas och få fler möjligheter till att ställa ut och visa upp mina tavlor. Jag  vill även utveckla mina kunskaper och ta mig längre som konstnär, vilket är målet just nu. Jag vill nå ut med min konst till så många som möjligt, och finns till för dig som framförallt befinner dig i Norrtälje eller Uppsala med omnejder.